Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت:‌ در آستانه ایام ضربت خوردن و شهادت مولای متقیان، «در» ورودی حرم مسلم ابن عقیل(ع) که با همت هنرمندان اصفهانی ساخته شده است، در مسجد کوفه نصب و به روی زائران و نمازگزاران گشوده شد.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، محمد حسین ایرانپور اظهار کرد: طی آئینی با حضور تولیت مسجد کوفه و مسئولان عراقی، در ورودی حرم مسلم ابن عقیل مزین بنام «باب علی»، نصب و به روی نمازگزاران مسجد کوفه و زائران حرم سفیر امام حسین(ع) گشوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول مرکز آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه این در زیبا با همت 50 هنرمند اصفهانی طی دو سال ساخته شده است افزود: در ساخت این اثر نفیس، هنرهای مختلفی از جمله، قلمزنی برجسته، زرگری، مینا کاری، گره چینی، درودگری و معرق اجرا شده است.

 

ایرانپور با بیان اینکه جنس این در از چوب ساج بوده که مقاوم در برابر نم و موریانه است افزود: روی لنگه‌های در بخشی از آیات سوره واقعه و در چارچوب آن آیاتی از سوره مبارکه انسان، و در وسط آن نام سفیر امام حسین(ع)؛ حضرت مسلم ابن عقیل حک شده است.

 

مسئول کارگاه آفریش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: از آنجا که این در به نام «باب علی(ع)» نام گذاری شده است، هنرمندان محب اهل بیت تلاش کردند تا در طراحی و ساخت آن، نام مبارک حضرت زهرا(س) نیز در کنار نام امیر المومنین(ع) حک شود.

 

ایرانپور افزود: نصب و رگلاژ این در تقریبا دو هفته طول کشید و در آستانه شب ضربت خوردن مولای متقیان در مسجد کوفه به روی زائران حرم مسلم ابن عقیل و نمازگزاران مسجد کوفه گشوده شد.

 

براساس این گزارش، با نصب و بهره‌برداری از در باب علی(ع) در حرم مسلم ابن عقیل، تعداد طرح‌های صنعتی هنری ساخته شده در مرکز آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات به 40 اثر نفیس رسید.

 

مسئول مرکز آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات از دوستداران اهل بیت علیهم السلام دعوت کرد تا فرصت معنوی شب‌های قدر را مغتنم شمرده و با اهداء نذورات به امر بازسازی و توسعه عتبات، در این باقیات الصالحات و عمل کوثرانه مشارکت نمایند.

 

بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در فیض توسعه عتبات می‌توانند به تارنمای ستاد بازسازی عتبات به نشانی www.atabat.org بخش درگاه پرداخت آنلاین مراجعه نمایند.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: حرم مسلم ابن عقیل ع مسجد کوفه ستاد بازسازی عتبات عالیات هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات حرم مسلم ابن عقیل مسجد کوفه گشوده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)/ محدودیت‌ها در قدس اشغالی برای نمازگزاران

درگیری بین جوانان و نیروهای اشغالگر صهیونیست در بامداد روز جمعه در شرق شهر نابلس در شمال کرانه باختری اشغالی در حالی روی داد که آنها در حال تامین امنیت شهرک نشینان برای هجومشان به مقبره حضرت یوسف (ع) به مناسبت عید پسح یهودی بودند.

به گزارش ایسنا، شاهدان عینی گفتند: نیروهای بزرگی از ارتش اشغالگر به منطقه شرقی نابلس هجوم بردند تا از ورود شهرک نشینان به آرامگاه یوسف (ع) محافظت کنند.

آنها تاکید کردند که درگیری بین ده‌ها شهروند و ارتش رخ داد که در آن ارتش از گلوله‌های واقعی و بمب‌های گازی استفاده کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، نیروهای اشغالگر به تعدادی از محله‌های شرقی نابلس نیز یورش بردند و قبل از عقب نشینی، خانه‌ها را تفتیش کردند.

خبرنگار الجزیره نیز گفت: ارتش اشغالگر به اردوگاه بلاطه در شهر نابلس یورش برد و خانه‌ای را محاصره کرد.

منابع محلی از زخمی شدن یک جوان فلسطینی در درگیری‌های مسلحانه پس از هجوم به این شهر خبر دادند.

«آرامگاه حضرت یوسف (ع)» در ضلع شرقی نابلس واقع است که تحت کنترل فلسطینیان است و شهرک نشینان ادعا می‌کنند که از زمان اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷، این مکان مقدس برای آنها است.

همچنین از سوی دیگر، نیروهای رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات خود در ورودی مسجد الاقصی و شهر قدیمی قدس اشغالی، ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی را در بامداد روز جمعه محدود کردند.

منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر از ورود ده‌ها جوان بیت المقدس و فلسطینی‌هایی از داخل اراضی اشغال شده در سال ۱۹۴۸ برای اقامه نماز صبح به مسجد الاقصی جلوگیری کردند.

هزاران نمازگزار با وجود محدودیت‌های صهیونیست‌ها توانستند خود را به مسجد الاقصی برسانند و در نمازخانه‌ها و صحن‌های آن نماز صبح را بخوانند و تا نماز جمعه در آنجا بمانند.

ده‌ها مرد و زن تبعیدی مستقر در مسجدالاقصی، علی‌رغم تهدیدها و محدودیت‌های اشغالگران، نماز صبح را در مجاورت مسجد الاقصی و در خیابان‌های شهر قدیمی در نزدیک‌ترین نقطه‌ای که می‌توانستند به جا آوردند.

همزمان با جشن موسوم به «پسح عبری» در چهارمین روز متوالی، نیروهای اشغالگر همچنان شهر اشغالی قدس را به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند.

نیروهای اشغالگر به شدت در شهر قدیمی قدس مستقر شده‌اند و ادعا می‌کنند که جشن‌های شهرک نشینانی را که در روزهای گذشته یورش‌های تحریک آمیز انجام داده‌اند، تامین می‌کنند.

روز پنج شنبه بیش از ۱۶۷۹ شهرک نشین تحت حفاظت شدید امنیتی نیروهای اشغالگر به مسجد الاقصی هجوم بردند و در آنجا مراسم تلمودی برگزار کردند و نیروهای اشغالگر از حضور ساکنان و نمازگزاران در محل جلوگیری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)/ محدودیت‌ها در قدس اشغالی برای نمازگزاران
  • جلوگیری نظامیان صهیونیست از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی
  • اسلامشهر بیشترین نذورات برای عتبات عالیات در استان تهران را دارد
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود